Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Tester alkoholiziranosti XBLITZ ALCONTROL Professional

Original price was: 114.90 €.Current price is: 104.75 €.

Xblitz ALControl je zelo natančen, mobilni, elektrokemični dihalni aparat, ki se uporablja za merjenje vsebnosti alkohola v dihu. Vse, kar morate storiti za začetek testa, je, da na napravo postavite ustnik, pritisnete na napajanje in počakate nekaj sekund. Naprava je bila narejena z udobjem uporabe v mislih, črno ozadje zaslonskega zaslona pa vmesnik zelo enostavno bere.
Platinasti senzorji, ki se uporabljajo v Xblitz ALControl, so narejeni v Veliki Britaniji, kar zagotavlja njihovo brezhibnost.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479670515 Kategoriji: ,

Opis

VARNOST V SVOJEGA DOSEGA

Xblitz Alcontrol Professional je priročen dihalni aparat, ki natančno meri vsebnost alkohola v izdihanem zraku. Zdaj ste lahko vedno prepričani, ali ste trezni in pripravljeni na vožnjo, preden se postavite za volan. Meritev traja le nekaj sekund in vam lahko reši življenje – ali življenje drugih ljudi na cesti.

LAHKO PREBERITE PRIKAZ

Vmesnik naprave je enostaven in udoben za uporabo. Temna osvetlitev ozadja omogoča zelo enostavno tudi odčitavanje rezultatov meritev. Poleg tega naprava uporablja ustnike za enkratno uporabo, zaradi česar je naprava varna in higienična.

PLATINSKI SENZOR

Xblitz ALControl je enostaven, zelo natančen dihalni aparat. Njegova glavna komponenta je platinski senzor iz Velike Britanije, ki napravi zagotavlja najboljšo možno natančnost merjenja.

PRIPRAVLJENO ZA UPORABO

Naprava je pripravljena za uporabo v trenutku, ko jo spravite iz škatle. Zagotavljamo vam, da vam bo služil zelo, zelo dolgo. Xblitz Alcontrol Pro krije 5 let garancije. Z napravo je priložen udoben kovček, skupaj s kompletom petih ustnikov.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Senzor: Elektrokemijski
Natančnost:
+ – 0,008% BAC
Obseg zaznavanja:
0,000 ~ 2000 mg / L (0,40% B.A.C, 4,0 ‰ B.A.C, 4,0g / l)
Zaslon:
LCD
Čas ogrevanja:
10 sekund
Velikost:
146x57x32 mm
Ločljivost
0,01 mg / l
Napajanje:
2x 1,5V AA baterija