Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Avto-kamera XBLITZ DUAL CORE Professional FULL HD

119.89 

Zahvaljujoč Xblitz Dual Core, ki je opremljena kar z dvema kamerama, se boste počutili varnejše. Xblitz Dual Core je kombinacija sprednjega video monitorja in zadnje kamere za vzvratno uporabo, ki beleži vse, kar se zgodi za avtomobilom.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479670454 Kategorije: , ,

Opis

[Avtomobilska kamera Xblitz Dual Core]

Avtomobilska kamera Xblitz Dual Core predstavlja, dve ločeni kameri v enem kompletu.  Sprednja in zadnja kamera z dvema objektivoma, ki pokrijeta vse zorne kote vađega avtomobila. Sprednja kamera z ločljivostjo Full HD in vidnim kotom 170 ° omogoča jasno registracijo vsega, kar se dogaja pred vašim vozilom. Poleg tega bo zadnja kamera posnela vse, kar se dogaja v zadnjem delu vašega vozila!

[Xblitz Dual Core – odlična kakovost videa]

Sprednja kamera v Xblitz Dual Core ima odlično lečo, opremljeno s 4 zastekljenimi lečami, ki skupaj z optičnim senzorjem OV2710 zagotavljajo ostro in popolno sliko v ločljivosti FULL HD (1920 x 1080p). Zahvaljujoč tej rešitvi boste opazili vse pomembne podrobnosti, ki se tekom vožnje ali postanka dogajajo okoli vas. Uporaba avtomobilske kamere je bistvenega pomena še zlasti v primeru trka ali katerega koli drugega prometnega incidenta, ki vključuje določitev in dokazovanje poteka dogodkov. Zahvaljujoč kakovostnim posnetkov vaše vožnje se lahko dejansko počutite varno.

[VIDITE VEČ]

XBLITZ DUAL CORE JE SESTAVLJEN IZ DVEH KAMER – SPREDAJ IN ZADAJ …
Širokokotne leče obeh kamer zagotavljajo veliko širino pogleda, zaradi česar si lahko ogledate in posnamete več, zlasti na sprednji kameri, ki snema pod kotom do 170°. Zadnja kamera deluje tudi kot varnostna kamera.

[SAMODEJNI ZAGON]

POSNEMI VEČ…
Fotoaparat je bil avtomatiziran za začetek in ustavitev snemanja brez motenj uporabnika (gonilnika). Po priključinju Xblitz Dual core z vtičnico vžigalnika – snemanje poti se bo začelo po zagonu vozila in se bo končalo nekaj sekund po tem, ko je bilo izklopljeno.

[AVDIO SNEMANJE]

NE SAMO VIDEO…
Xblitz Dual Core ima vgrajen mikrofon in zvočnik – tako da lahko posnamete in predvajate zvok iz notranjosti avtomobila, ki lahko služi kot dodaten dokaz prometne nesreče.
Funkcijo snemanja zvoka lahko preprosto izklopite iz menija kamere.

[G-SENZOR]

VARNE DATOTEKE …
Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Fotoaparat bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred izniče. Datoteke ne bodo prepisane, če se snemanje nadaljuje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot pogleda:
170 stopinj spredaj / 120 stopinj zadaj
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor:  SONY IMX323
Objektiv: 6G
Video format
.mp4
Zaslon:
1,5 palca
Napajanje: do 1,5 A
Samodejni zagon:
DA
UV filter:
DA
Zazanavanje gibanja:
DA
G-senzor: DA
Pomnilniška kartica: MicroSD