Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Za podjetja/društva/organizacije

Ovitki, etuiji, zaščitna stekla in ostali dodatki za mobilno telefonijo

Imate v vašem podjetju, društvu ali organizaciji večje število zaposlenih/članov, ki pri svojem delu vsakodnevno uporabljajo mobilni telefon?

So vaši ljudje nejevoljni, ko se jim telefon poškoduje ob padcu? Interventne službe, terenski delavci, delavci v težkih pogojih in ostali so še posebej podvrženi temu.

Imate posledično v podjetju/društvu/organizaciji zaradi tega dodatno delo in večje stroške za reševanje teh poškodb ter zagotavljanja nadomestnih telefonov?

Za vas imamo rešitev saj lahko za minimalen strošek, svojim zaposlenim/članom, zaščitite mobilni telefon in s tem povečate njihovo zadovoljstvo.

V našem prodajnem programu najdete veliko izbiro kvalitetne zaščite (ovitki in stekla) za vse, aktualne in prihajajoče, modele mobilnih telefonov na trgu. Pripravljene imamo različne komplete (ovitek+steklo), ki ponujajo različen vrste zaščit, glede na vaše želje in potrebe. Kontaktirajte naše svetovalce na spodje kontakte in z veseljem vam bomo svetovali.

 

Prav tako, v našem prodajnem programu na www.mobidiskont.com, najdete vse ostale uporabne dodatke za mobilno telefonijo, kot so kabli, polnilci, avto-polnilci, brezžične slušalke, prenosni zvočniki, dodatki za prostoročno telefonijo, stojala in držala, avto-opremo za mobilno telefonijo, spominke kartice, itd… V kolikor v vašem podjetju/organizaciji/društvu potrebujete tudi tovrstne izdelke, kontaktirajte naše svetovalce na spodje kontakte in z veseljem vam bomo svetovali.

 

Dodatne informacije:

  • Glede na vaše potrebe in želje vam pripravimo individualno ponudbo izdelkov iz našega prodajnega programa.
  • Pri pripravi ponudbe vam zagotavljamo izjemno ugodne cene. Glede na količino zagotavljamo še dodatne količinske popuste.
  • Zagotavljamo brezplačno dostavo po Sloveniji v roku 1-2 dni (za izdelke na zalogi).
  • Zagotavljamo brezplačno dostavo v roku do 10 delovnih dni (ob večjih količinah).
  • Vse informacije o izdelkih najdete na mobidiskont.com ali nas kontaktirajte na spodnje kontakte in z veseljem vam bomo svetovali.

 

Kontaktirajte nas na: