Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Avto-kamera XBLITZ X5 Wi-Fi Professional

Original price was: 129.99 €.Current price is: 109.89 €.

Xblitz X5 armaturna avto kamera je novost na trgu, zagotavlja izjemno dobre kakovosti posnetkov in fotografij, majhnost in odlično kakovost. Vse to je nesporno največ v svojem cenovnem razredu! Uporabljeni so najvišje kakovostni materiali – steklena leča in ohišje prijetno na dotik. Zanesljiva in dodelana ter zelo preprosta za uporabo. Hkrati pa tudi polna naprednih funkcij, kot so spremljanje parkiranja, objektiv 140 stopinj, ciklično snemanje in ločljivost slike.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479670713 Kategorije: , ,

Opis

ARMATURNA AVTO KAMERA FULL HD Z WI-FI …

Xblitz X5 WI-FI je full HD armaturna avto kamera, ki ne bo zamudila ničesar. Video posnetek je cčst in poln podrobnosti, kar zagotovljajo Sony Sony IMX323 senzor, Nt96658 komplet čipov in šest-nivojski objektiv a s 140° zornega kota. Poleg tega bo ločljivost 1920 × 1080 naredila sliko jasno tudi pri povečavi.

[MOČAN POSNETEK]

GLADKI POSNETKI, ČISTI VIDEO …
6 steklenih leč, z zornim kotom 140°, bodo zagotovili videoposnetke najvišje kakovosti v Full HD. 30 fps pa bodo zagotovili, da tudi najslabše vremenske razmere ali neravan ceste ne bodo motile snemanje popolnega videa.

[POVEZAVA WI-FI]

ENOSTAVNOST UPORABE…
Funkcija Wi-Fi omogoča »pretočno predvajanje v živo« iz avto kamere. To je pogled v živo iz povezane mobilne naprave. Posebna aplikacija vam omogoča tudi prenos videoposnetkov s ceste do naprav z Androidom in iOS.

[BOGAT KOMPLET]

Z NAKUPOM Xblitz X5 WI-FI DOBITE KOMPLEKSEN SKLOP DODATKOV…

Dva ročaja različne oblike, odvisno od kota sprednjega vetrobranskega stekla v avtu. Dva rezervna traka, bralnik kartic microSD, kabel USB in polnilec za avtomobile.

[G-SENZOR]

VARNE DATOTEKE …
Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Avto kamera bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred brisanjem. Datoteke ne bodo prepisane, če se snemanje nadaljuje.

[PONAVLJAJOČE SNEMANJE]

NENEHNO SNEMANJE…
Pri snemanju poti s kamero Xblitz X5 WI-FI vam ni treba skrbeti zaradi pomanjkanja prostora in potrebe po nenehnem brisanju arhiviranih datotek. avto kamera snema sliko v neprekinjenem načinu (snemanje zanke). Z drugimi besedami, prepiše starejše datoteke – z novimi.

[FUNKCIJA PARKIRANJA]

ZAZNAVANJE GIBANJA…
Parkirni način je funkcija, ki naredi vaš avto varen. V primeru udarca, ki se zgodi v času ko je vaše vozilo parkirano ali v primeru zaznavanja gibanja, naprava začne snemati dogodek. Ni vam treba biti v avtu, da bi avto kamera zaščita vaše vozilo.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

CPU: Nt96658
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor:  SONY IMX323
Objektiv: 6G
Kot pogleda:
140 stopinj
Oblika zapisa:
.MOV
Napajanje: do 1,5 A
USB: Mini USB 2.0
Audio: Vrgajen zvočnik in mikrofon
Ohišje: Plastika
Velikost: 100mm x 65mm x 30mm
Pomnilniška kartica: MicroSD