Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Pametna ura XBLITZ WATCH ME GPS Professional

INTERAKTIVNA GPS PAMETNA URA Z AKTIVNIM NADZOROM OTROK (primerna tudi za nadzor starejših oseb)

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: 5902479671763 Kategoriji: ,

Opis

DIZAJN

Otroška pametna ura Xblitz Watch Me Kids ni le lep dodatek za vašega otroka, ampak je tudi jamstvo za njihovo varnost. Ura se uporablja ne le za merjenje časa – temveč služi tudi kot oddajnik GPS, tako da lahko vedno vidite, kje je vaš otrok.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

Zahvaljujoč SIM kartici, ki se jo namesti v Xblitz Watch Me, lahko s posebno telefonsko aplikacijo vidite, kje se nahaja vaš otrok. Poleg tega vam lahko otrok pošlje SOS signal in naprava vas obvesti, ko je baterija skoraj prazna. Uporaba ure je izjemno preprosta in intuitivna zahvaljujoč velikemu in jasnemu zaslonu na dotik.

KOMUNIKACIJA

Xblitz Watch Me lahko uporabljate tudi za komunikacijo z vašim otrokom. V imenik naprave lahko vstavite do 10 telefonskih številk – vaš otrok lahko od njih sprejema samo klice in jih tudi kliče. Otroku lahko pošljete tudi sliko srca kot nagrado za dobro vedenje.

SLEDENJE

Otroška pametna ura Xblitz Watch Me poleg funkcije GPS omogoča tudi spremljanje otrokovega spanca, količino korakov in prevoženo razdaljo. S pomočjo aplikacije v telefonu lahko otroku določite posebno varnostno območje – če bo uro odstranil iz roke, boste takoj obveščeni. Poleg tega ima ura vgrajeno kamero, ki omogoča fotografiranje, da ugotovite, kje se nahaja. Zelo koristno, če se na primer ne spomnite, kje je vaš otrok pustil uro.

SVETLOBA

Poleg zgoraj opisanih funkcij ima pametna ura Xblitz Watch Me tudi vgrajeno LED svetilko. S to uro se vašemu otroku ni treba bati mraka, ko se bo pozno vračal domov.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Funkcije:
zaslon na dotik, telefonski klici GSM, SMS / besedilna sporočila, govorni domofon, budilka, pošiljanje slik srca, varno spremljanje območij, funkcija najti-izgubljena ura, daljinski nadzor, daljinski nadzor, funkcija SOS signala, pedometer, merilnik pospeška, opozorilo za nizko raven baterije.
Pozicioniranje: GPS + LBS
Delovni pas: GSM. GPRS 850/900/1800 / 1900MHz (podpora 2G, ni združljivo s 3G ali 4G omrežjem)
Zmogljivost baterije: 400mAh
Velikost: 40 x 50 x 15 mm
Teža: 140g

* Opozorilo: Meni ure je na voljo samo v angleščini!
*Opozorilo! Če na zaslonu naprave po prijavi piše „device offline“, pošljite besedilno sporočilo na številko SIM kartice, ki je v uri z napisom: pw,123456,ip,52.28.132.157,8001#

Odgovor morate dobiti v 10 minutah. Od takrat naprej se problem ne bi smel več pojaviti.”

Dodatne informacije

Barva

Modra, Roza