Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G550

37.89 

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671659 Kategorije: , , ,

Opis

DIZAJN

Avtomobilski nosilec Xblitz G550 ima priročen in praktičen sistem, ki samodejno poveča oprijem naprave na telefonu. Naprava izstopa s svojo funkcionalnostjo, pa tudi visoko kakovostjo izdelave. Nosilec je prekrit s prijetnim na dotik gumiranim materialom, ki ne samo da izgleda odlično, ampak bo tudi omogočil, da bo vaš telefon ostal na enem mestu, tudi na najbolj neravnih cestah.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Nosilec za telefon Xblitz G550 ima funkcijo brezžičnega polnjenja. Če vaš telefon podpira to tehnologijo, boste lahko uživali v samodejnem in priročnem polnjenju pametnega telefona. Nikoli vam ni treba skrbeti, da se vam bo telefon izpraznil, ko ga boste najbolj potrebovali. Napravo napaja kabel USB-C.

SENZOR BLIŽINE

Xblitz G550 ima vgrajen senzor bližine, ki bo samodejno odprl krila pritrditve, ko zazna telefon. Po nekaj sekundah se bodo krila spet zategnila, da bo naprava ostala na mestu. Postopek je tako preprost in intuitiven, da ga lahko naredite z eno roko, ne da bi vas to motilo pri vožnji. Če želite odstraniti pametni telefon z nosilca – vse, kar potrebujete, je en dotik.

MONTAŽNA SPONKA

Nosilec za telefon Xblitz G550 ima sponko, ki omogoča stabilno namestitev neposredno na prezračevalno rešetko avtomobila. Z dvema razpoložljivima nastavitvama vpenjalnika lahko pritrditev namestite v skoraj kateri koli avtomobil. Poleg tega se lahko nosilec zasuka za 360 stopinj. Prilagodite položaj telefona, tako da bo njegova uporaba čim bolj udobna.