Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G650 PRO

Original price was: 47.99 €.Current price is: 44.89 €.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671383 Kategorije: , , ,

Opis

INDUKTIVNO POLNJENJE

Xblitz G650 PRO je inovativen avtomobilski nosilec z induktivnim polnjenjem. Polnjenje se opravi samodejno, ko telefon postavite v nosilec. Spodnji del Xblitz G650 PRO je nastavljiv, kar omogoča uporabo naprave s katerim koli modelom pametnih telefonov.

INOVATIVNO

Najmočnejši od močnih. Posebna vakuumska površina, prekrita z gelom, se drži gladkih površin, kot so vetrobransko steklo in bolj porozne, kot je armaturna plošča. Trdno, plastično roko naprave je mogoče nastaviti v treh skupnih točkah, kar vam omogoča popoln nadzor nad položajem pametnega telefona.

DIZAJN

Xblitz G650 PRO je zasnovan za najzahtevnejše kupce. Nosilec ima gumjasto-lakirano površino, ki je prijetna na dotik in ne opraska ohišja vašega pametnega telefona. Izdelek ima pametni sistem za pritrditev, kar pomeni, da imajo pritrdilna krila v notranjosti prilagodljivo oblazinjenje, ki se prilagaja obliki vašega telefona. Posebna LED lučka označuje stanje polnjenja.

SENZOR BLIŽINE

Priključek za telefon Xblitz G650 PRO ima vgrajen senzor bližine, ki samodejno odpre krila držala, ko zazna bližino telefona. Pritrdilna krila se samodejno zategnejo okoli telefona in ga držijo na mestu.

MONTAŽNA SPONKA

Xblitz G650 PRO ima dodatno sponko, ki omogoča namestitev neposredno na rešetko zračnika v avtomobilu. Ergonomska zasnova sponke omogoča, da se nosilec namesti na kateri koli odzračevalnik.