Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G850

48.89 

Odkrijte tehnološko dovršeno avto držalo z induktivnim polnjenjem v tehnologiji QI. Xblitz G850 PRO je veliko več kot navaden “nosilec za telefon”, je večnamensko orodje, potrebno za vsakega voznika na poti. Senzor bližine, vgrajen v avto držalo, omogoča enostavno vstavljanje in odstranjevanje pametnega telefona saj za varno in stabilno postavitev telefona potrebujete samo eno roko. Sodobno induktivno polnjenje vam bo zagotovilo udobje in zaupanje, da tudi na najdaljši poti baterija ne bo prazna med vožnjo z vklopljenim GPS-om.

Šifra: 5902479671697 Kategorije: , , ,

Opis

DIZAJN

Avto držalo Xblitz G850 PRO je funkcionalna in dobro premišljena naprava. Komplet vključuje dve možnosti pritrditve: pritrdilno sponko in vakuumsko držalo. Način pritrditve lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in zmogljivostim vašega avtomobila.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Avto držalo Xblitz G850 PRO podpira funkcijo induktivnega polnjenja. Prepričajte se, da vaš telefon podpira to tehnologijo, da boste uživali v samodejnem in priročnem postopku polnjenja vašega pametnega telefona.

AVTOMATSKA PRITRDITEV

Xblitz G850 PRO ima vgrajen senzor bližine, ki bo samodejno zaprl namestitvene lopute po zaznavanju telefona. Tako se samodejno izvede pritrditev telefona, da bo varno odložen na avto držalu.

INOVATIVNI DIZAJN

Izvlečna roka z vakuumskim nastavkom drži nosilec vedno v stabilni legi tako, tako da je pritrjeno na vetrobransko steklo in/ali na porozno površino armaturne plošče.

VAKUMSKA MONTAŽA

Zahvaljujoč posebnem, močnem vakuumslem delu je, avto držalo Xblitz G850 PRO, mogoče namestiti tudi na vetrobransko steklo vašega vozila. To je idealna rešitev za voznike, ki želijo imeti zaslon telefona na ravni oči. To je najbolj priročna rešitev v primeru uporabe npr. navigacije med vožnjo avtomobila.

MONTAŽNA NA ZRAČNIK

Xblitz G850 PRO ima tudi pritrdilno sponko, s pomočjo katere je ročaj mogoče pritrditi na večino prezračevalnih rešetk v avtomobilih. To je idealna rešitev za voznike, ki ne marajo, da bi jim naprave zastirale pogled na cesto, ko so nameščene na vetrobranskem steklu.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Moč: 5W, 7,5 W, največ 10 W
Vhod: 9V / 1,67A, 5V / 2A
Izhod: 9V / 1.2A, 5V / 1A
Učinkovitost polnjenja:
70%
Teža: 189g – 274g
Širina roke: od 130mm do 175mm
Standard za brezžično polnjenje:
QI
Nastavljiva podlaga:
DA
Izhod za polnjenje:
USB-C