Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Brezžične slušalke XBLITZ UNI PRO 1

24.89 

Brezžične slušalke za svobodo gibanja.

Šifra: 5902479671727 Kategoriji: ,

Opis

DIZAJN

Xblitz Uni Pro 1 je priročen komplet brezžičnih slušalk, ki se prek Bluetooth povežejo s telefonom ali drugo mobilno napravo. Ko slušalk ne uporabljate, jih lahko odložite v posebno priročeno polnilno postajo, da napolnite baterije. Celoten komplet je miniaturen in se bo zlahka prilegal v žepe ali torbo.

RESNIČNO BREZŽIČNO

Z resnično brezžičnimi Xblitz Uni Pro 1 slušalkami se lahko počutite svobodno. Brez kablov in neuporabnih vtičnic ne boste imeli več težav pri plesu na vaše najljubše pesmi ali med jutranjim tekom. Slušalke se lahko povežejo s telefonom na dosegu do 10 metrov, kar vam daje popolno svobodo gibanja. Xblitz Uni Pro 1 je nenadomestljiv partner pri kakršnih koli telesnih vajah.

ENOSTAVNO KOMUNICIRANJE

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 je treba z vašim telefonom povezati samo enkrat. Po tem se bodo samodejno povezale z vašo mobilno napravo vsakič, ko jih vzamete iz priročne škatlice. Zaupajte nam – tudi otrok bi to lahko ugotovil!

VEDNO Z VAMI

Xblitz Uni Pro 1 je popoln partner za vaje in za izlet. Obe slušalki sta stalno na svojem mestu. Polnilna postaja vam omogoča, da komplet uporabljate zelo, zelo dolgo.

V VSAKI SITUACIJI

Zahvaljujoč njihovi kompaktni velikosti lahko brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 uporabljate kjer koli. Na poti domov se pogovarjajte po telefonu ali se sprostite ob poslušanju najljubše glasbe doma. Možnosti, ki vam jih daje ta naprava, so skoraj neskončne.

GLOBOKI BAS

Poskrbeli smo, da boste lahko uživali v svoji najljubši glasbi na najvišji ravni kakovosti. Ni važno, ali imate raje klasično glasbo ali heavy metal. Zato brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 izstopajo s svojim zvokom globokega in močnega basa.

NAJBOLJŠA GLASBA

Vam je všeč jazz? Metal? Ali morda imate raje nišne glasbe, ki jih ni mogoče opisati z besedami? Zagotavljamo, da vas bodo brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 navdušile z zvokom vaših najljubših skladb.

UDOBNI POGOVORI

Ni vam treba panično iskati svojega telefona, ko nekdo kliče. Samo pritisnite večfunkcijski gumb na eni od slušalk, da sprejmete klic. Uživajte v pogovoru zahvaljujoč mikrofonu, vgrajenim v slušalke. Gumb se lahko uporablja tudi za povezovanje s asistenco vašega pametnega telefona, kot na primer Siri ali Bixby.

POLNILNO OHIŠJE

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 imajo priloženo posebno ohišje za polnjenje. Zahvaljujoč tem dodatkom lahko svoje Xblitz slušalke napolnite, kjer koli ste in ne glede na to, kako daleč je najbližja vtičnica.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Mikrofon: DA
Rezervni komplet čepkov:
DA 2x
Frekvenca: 20Hz – 20Khz
BT Različica:
5.0
Čas poslušanja pogovorov/glasbe:
3-4ure
Čas pripravljenosti:
do 120ur
Obseg povezave:
do 10m
Moč slušalke
3mW
Čas polnjenja:
1h
Zmogljivost baterije slušalk:
50mAh
Zmogljivost baterije postaje:
350mAh
Teža: MicroSD, do 64gb (ni vključena!)
Paket vsebuje:
BT slušalke, ohišje za polnjenje slušalk. USB kabel (za polnjenje), uporabniški priročnik, 2 rezervna sklopa gumijastih čepkov