Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Brezžične slušalke XBLITZ PURE Professional

Original price was: 34.90 €.Current price is: 29.75 €.

Xblitz Pure brezžične slušalke – lahke, brezžične slušalke, ki podpirajo in spodbujajo vaše aktivnosti. Sodoben dizajn in anatomska oblika bosta zagotovila da se boste počutili prijetno. Profil ušesnega dela ohranja ušesne čepe na pravem mestu in odpravlja hrup iz ozadja.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479670584 Kategoriji: ,

Opis

BREZ KABLOV

Xblitz Pure je inovativen komplet brezžičnih slušalk, zasnovan z mislimi na vaše udobje. Komplet je lahek in profiliran, da se prilega ušesom, nudi pravo udobje, ko poslušate svojo najlubšo glasbo. Ne glede na to, ali delate fizične vaje ali počivate, je Xblitz Pure odlična izbira za vas.

GLAS

Brezžične slušalke Xblitz Pure imajo izrazit, globok bas in kristalno jasno kakovost zvoka. Ušesni del slušalk stalno držijo slušalke na pravem mestu in tako onemogočajo, da hrup iz okolice moti vaše poslušanje.

POVEZAVA BLUETOOTH

Xblitz Pure se lahko brezžično poveže s katero koli napravo, ki uporablja tehnologijo Bluetooth. Brezžične slušalke lahko povežete s svojim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom, prenosnikom, MP3 predvajalnikom ali celo pametnim televizorjem. Naprava ima razpon povezave do 10 metrov.

ENOSTAVNO TELEFONIRANJE

Za telefonske klice lahko uporabite tudi brezžične slušalke Xblitz Pure. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu in intuitivnim, preprostim tipkam, lahko sprejemate klice, ne da bi morali iskati telefon v torbi ali po žepih.

DOLGA ŽIVLJENSKA DOBA BATERIJE

Vgrajena baterija znotraj brezžičnih slušalk Xblitz Pure vam omogoča, da lahko non-stop (do 5ur) uživate v glasbi ali telefonskih pogovorih. V stanju pripravljenosti lahko deluje do 180 ur. Da slušalke ponolno napolnite traja le dve uri in spet lahko uživate dalje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Bluetooth: 4.1
Frekvenca: 2,4 ~ 2,48GHz
Doseg Bluetooth:
do 10m
Čas pripravljenosti:
do 180 ur
Delovni čas (pogovor,glasba):
do 5 ur
Čas polnjenja:
cca. 2 uri
Profili Bluetooth:
A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Pasovna širina:
20-22kHz