Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Avto-kamera XBLITZ V2 Professional

Original price was: 179.99 €.Current price is: 159.89 €.

Zahvaljujoč visoko kakovostni leči SONY STARVIS bo slika iz avto-kamere XBLITZ V2 Professional kristalno čista. Gladko snemanje 30 slik na sekundo pa bo zagotavljal procesor NT96658. V kamero je vgrajen tudi GPS, ki bo sledil vaši poti, in bo vedno skrbel za lokacijo vašega vozila. Z pomočjo Wi-Fi modula pa boste posntke iz svojega telefona lahko pregledovali kadarkoli.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671017 Kategorije: , ,

Opis

[DIZAJN]

Xblitz V2 je enostavna in profesionalna hkrati. Predvsem zaradi svojega pravokotnega unikatnega videza. Ohišje je narejeno iz visokokakovostnega materiala!

[MAGNETNA NAMESTITEV]

Ne razmišljajte več o dolgih kablih in puščanju kamere na vidnem mestu v avtomobilu. Samo enostavno odklopite magnet, in kamero vzamete s seboj.

[MOBILNA APLIKACIJA]

Xblitz S4 podpira posebno mobilno aplikacijo, ki jo lahko naložite tako na Android kot n iOs sistem. Z aplikacijo si lahko ogledujete posnetke in spreminjate nastavitve kamere!

[SNEMANJE V ZANKI]

Videoposnetki se shranjujejo kar na pomnilniško kartico. Ker pa kamera uporablja t.i. “Loop recording”, vas ne rabi skrbeti za prostor, ker bo kamera snemala ves čas, vi pa iz nje vzamete posnetek, ko ga potrebujete!

[NAČIN PARKIRANJA]

Ko kamere zazna različne vibracije, npr. od prometne nesreče,… bo sama začela z snemalnim postopkom. To pomeni, tudi ko je avto parkiran na parkirišču, če se kdo zaleti vanj, bo kamera posnela vse!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot snemanja:
120 stopinj
Resolucija videa:
največ 1920×1080 (FULL HD)
Format videa: H.264
Procesor: LJ5601
Senzor: GC2023
Leča: 4G
Zaslon: 2 inch
G-senzor: DA
Snemanje v zanki (loop): DA
Snemanje zvoka:
DA
Detektor gibanja:
DA
Pomnilniška kartica:
MicroSD