Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Tester alkoholiziranosti XBLITZ Spirit

49.89 

Elektronski dihalni aparat je izdelan iz najsodobnejše strojne opreme, ki zagotavlja natančne meritve. Eno leto brezplačne kalibracije in nabor dodatne opreme, ki vam omogoča dihanje iz škatle! Zdaj boste vedno prepričani, ali lahko varno vozite svoj avto.

Šifra: 5902479671239 Kategoriji: ,

Opis

OBLIKOVANJE

Xblitz Spirit je majhen elektronski dihalni aparat, namenjen vtisu. Stroj je bil izdelan iz kakovostne plastike in ima sijočo sprednjo ploščo. Zelo jasen zaslon prikazuje število opravljenih preskusov, čas ogrevanja senzorja, obvestila in rezultate preskusov.

VARNOST

Z elektronskim dihalnim aparatom Xblitz Spirit vam ni treba skrbeti, ali boste lahko vozili dan po težkem zabavanju. Samo pihajte v ustnik naprave, da se prepričate, ali lahko vozite varno ali če raje peljete avtobus. Xblitz Spirit ponuja zanesljivejše in natančnejše meritve kot brezplačni kalkulatorji vsebnosti alkohola v spletu.

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Elektronski dihalni aparat Xblitz Spirit je zasnovan glede na vašo udobje. Naprava je priročna in enostavna za uporabo. Vse, kar morate storiti, je, da ga vklopite, počakate približno 40 sekund in izpihnete zrak v ustnik naprave.

PRIPRAVLJENO ZA UPORABO

Ob nakupu elektronskega dihalnega aparata Xblitz Spirit dobite ne samo napravo, temveč tudi komplet baterij, 5 ustnikov in priročnik. Napravo lahko začnete uporabljati izven škatle.

[XBLITZ DUHOVNI ELEKTRIČNIH POROČILNIK]

Elektronski dihalni aparat Xblitz Spirit vam bo zagotovil občutek varnosti in zaupanja, ko se boste vprašali: „Ali lahko vozim avto?“. Visoka kakovost izdelave v kombinaciji z LETOM BREZPLAČNE KALIBRACIJE dihalnega aparata zagotavlja veliko večjo natančnost meritev kot brezplačni spletni dihalni aparat, ki izračuna rezultat na podlagi natančnih algoritmov in redkih, pomanjkljivih podatkov. Osebni elektronski dihalni aparat Xblitz Spirit ima komplet 5 ustnikov, ki omogočajo higiensko in udobno uporabo naprave. In priloženi komplet dveh 1,5V baterij omogoča uporabo dihalnega aparata izven škatle!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Senzor: Polprevodniški senzor
Natančnost:
+ – 0,008% BAC
Obseg zaznavanja:
0,00~2,00 na mili
Čas ogrevanja:
40 sekund
Vlažnost zraka:
<93%
Velikost:
123mm X 44mm X 19mm
Teža
95g
Napajanje:
2x 1,5V AA baterija