Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Tester alkoholiziranosti XBLITZ Alcontrol ULTRA Professional

Original price was: 97.90 €.Current price is: 89.89 €.

Statisitka kaže glavnino prometnih nesreč zaradi vožnje pod vplivom alkohola.
Tudi vi po službi, ob vikendih alu večerih zajadrate na kakšno pivo?
Želite biti 100%, da niste prekoračili mere, preden sedete za volan?
Bi radi privarčevali več 100€ namesto plačevali kazni, ali celo več 1000€  v primeru morebitne nesreče? 
Visokokakovosten tester alkoholiziranosti Xblitz Alcontrol Ultra bo prava rešitev, za preverjanje svojega psihofizičnega stanja, preden se dejansko vsedete za volan.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671130 Kategoriji: ,

Opis

[TESTER ALKOHOLIZIRANOSTI ALCONTROL ULTRA]

Elektrokemični tester alkoholoziranosti xlitz Alcontrol Ultra z platinastim senzorjem zagotavlja najvišjo natančnost meritev. Zavedamo se, kako pomembna je natančnost pri tovrstne testiranju, zato vam ob nakupu zagotavljamo tudi brezplčano nastavitev in kalibracijo! Zahvaljujoč tej rešitvi boste lahko kadarkoli prepričani, da bodo rezultati testov na zaslonu vedno realni. Xblitz Alcontrol Ultra dihalni aparat je izdelan iz najkakovostnejših materialov, kot je platina, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in natančnost naprave. Bralni LCD zaslon in zvočno opozorilo olajšata navigacijo in omogočata enostavno branje rezultatov testa. Zahvaljujoč vključeni 9V alkalni bateriji, je tester pripravljen za uporabo, potem ko ga vzamete iz ohišja.

[ZAUPANJE ZA VEDNO]

Xblitz Alcontrol Ultra je tester, ki je narejen za vse tiste, ki iščete najkakovostnejšo napravo, ki zagotavlja najboljšo natančnost meritve.
Sama naprava je poleg visko natančnosti tudi stilsko zasnovana in oblikovana v ličnem ohišju in preglednem zaslon, ki prikazuje stopnjo koncentracije alkohola.

[PLATINUM SENZOR]

Xblitz Alcontrol Ultra je opremljen s platinastim elektrokemičnim senzorjem, ki jih proizvajajo v visokotehnološkem podjetju v Koreji. Za ta senzor je značilna mnogo boljša natančnost merjenja v primerjavi s tradicionalnimi polprevodniškimi senzorji, kar predstavlja glavno prednost pred nizkocenovimimi alkotesterji, ki se pojavljajo na trgih.

[KALIBRACIJA BREZPLAČNO]

Vsak tester ima pred prodajo opravljeno kalibracijo, ki jo za vas opravimo brezplačno.

[VEDNO PRIPRAVLJEN ZA UPORABO]

Xblitz Alcontrol Ultra je vedno pripravljen za takojšnjo uporabo. Naprava bo po pritisku na gumb »Vklop« samodejno prikazala rezultate meritev, ki jih bo izvedla po kratkem času ogrevanja senzorja. Tester je pripravljen za uporabo že po 20 sekundah od vklopa.

[ZASLON]

Zaslon omogoča jasen prikaz vseh funkcij naprave. Na zaslonu se priklazujejo vrednosti, stanje naprave, čas priprave in stanje baterije.

[INDIKATORJI STATUSA NAPRAVE]

Indikator na napravi signalizira pripravljenost naprave za analizo vsebnosti alkohola, kot tudi za pripravljenost za ostale funkcije na katere opozarja naprave.

[TEHNIČNE SPECIFIKACIJE]

  • Senzor: Inteligentni elektrokemijski senzor
  • Točnost: +-0,005
  • Obbmočje detekcije: / 0.00~4.00%
  • Čas segrevanja: 15-35 sekund
  • Reakcijski čas: 3-22 sekund
  • Dimenzije: 125mm X 56mm X 24mm
  • Teža: 87g (131g, vključno z baterijo)
  • Napajanje: 9V alkalna baterija
  • Kalibracija: po 500 upihih
  • Garancija: 2 leti