Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Tester alkoholiziranosti XBLITZ Alcontrol MINI

79.89 

Xblitz ALControl Mini je zelo natančen, mobilni, elektrokemični dihalni aparat, ki se uporablja za merjenje vsebnosti alkohola v izdihanem zraku. Vse, kar morate storiti za začetek testa, je, da na napravo vstavite ustnik, pritisnete na tipko ON in počakate nekaj sekund. Naprava je bila narejena za udobno in varno uporabo. Črno ozadje zaslona in kvaliteten vmesnik vam omogoča dobro berljivost. Platinasti senzorji, ki se uporabljajo v Xblitz ALControl Mini, so narejeni v Južni Koreji, kar zagotavlja njihovo brezhibnost.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479670522 Kategoriji: ,

Opis

DIZAJN

Xblitz Alcontrol Mini elektrokemijski alko tester je zasnovan kot udobna in priročna naprava, ki jo lahko vedno nosite ob sebi. Naprava je priročna in enostavna za uporabo – za izvedbo meritve jo preprosto vklopite, počakajte približno 15 sekund in vdihnite v ustnik.

PLATINASTI SENZOR

Zahvaljujoč profesionalnemu platinastemu senzorju iz Južne Koreje je alko tester izjemno natančen. Odčitek je prikazan na velikem črnem zaslonu, kar omogoča lažje branje meritev.

VEDNO V PRIPRAVLJENOSTI

Meritve, ki jih izvaja elektrokemični tester alkoholiziranosti Xblitz Alcontrol Mini, so natančne. S to napravo boste vedno prepričani, ali lahko sedete za volan vašega vozila. Ni se vam treba več zanašati na samoocenjevanje ali druge cenene naprave, ki ocenjujejo vašo sposobnost in vsebnosti alkohola.