Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Športna kamera XBLITZ Reborn 4K

149.89 

Xblitz Reborn 4K je vodoodporna športna kamera z zaslonom na dotik in funkcijo Wi-Fi! Zahvaljujoč napredni 6-lečni optiki in gyro stabilizaciji (Gyroscopic stabilizer) boste posneli popolne videoposnetke ne glede na pogoje.Športna kamera Xblitz Reborn 4K je več kot le fantastična snemalna naprava – popolna rešitev za vse ljubitelje športa, ki morajo zabeležiti vse podrobnosti svojih aktivnosti. Specializiran Sonyjev senzor omogoča snemanje 4K videov.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671543 Kategoriji: ,

Opis

DIZAJN

Xblitz Reborn 4K je priboljšek za vse ljubitelje snemanja fizičnih dosežkov na video. Ta drobna naprava se zlahka prilega v žep ali se namesti, z uporabo pripomočkov, na čeladao ali kolo. Kompaktno ohišje naprave vsebuje resnično zmogljivo strojno opremo.

PREPOROD ŠPORTNIH KAMER

Xblitz Reborn 4K je pravi preporod športne kamere. Ta naprava je več kot le fantastičen kos strojne opreme – je odlična rešitev za vse ljubitelje športa, ki želijo zajeti vsako podrobnost svojih dosežkov. Snemanje v ločljivosti 4K omogoča poseben senzor Sony.

WI-FI SURFING

Športna kamera Xblitz Reborn 4K se lahko poveže z drugimi mobilnimi napravami (kot je vaš telefon) prek Wi-Fi-ja. V napravo, ki jo želite povezati s kamero, preprosto namestite posebno aplikacijo in jo boste lahko uporabljali za spreminjanje nastavitev naprave, ogledovanje posnetkov iz nje v živo ali nalaganje posnetih video datotek.

UJEMITE VSAK TRENUTEK

S športno kamero Xblitz Reborn 4K boste zajeli vse najmanjše podrobnosti svojih aktivnosti. Naprava lahko snema videoposnetke Full HD (1080p) s hitrostjo 90 sličic na sekundo. Tako lahko snemate počasne videoposnetke in uživate v posnetkih, ki so se zgodili v delih sekunde v resničnem življenju.

STABILIZIRANJE SLIKE

Ni vam treba skrbeti, da se bo fotoaparat tresel, ko kolesarite, rolkate ali rolate! Zahvaljujoč gyro stabilizaciji (Gyroscopic stabilizer) so videoposnetki, ki jih je posnel Xblitz Reborn 4K, vedno stabilni in jasni. Ta naprava je popoln partner za vse ljubitelje ekstremnih športov.

KOT RIBA V VODI

Posebno ohišje Xblitz Reborn 4K sports napravo naredi nepremočljivo. Za snemanje čudovitih videoposnetkov pod vodo vam ni potrebno uporabiti dodatne zaščite. Kamera deluje na globini do 10 metrov pod vodno gladino.

VIDITE VEČ

Xblitz Reborn 4K ima izpopolnjen Sony IMX senzor, ki natančno obdela podatke o svetlobi. Zahvaljujoč senzorju je posneta slika zelo kakovostna, tudi če je posneta v težjih pogojih.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

CPU: HiSilicon Hi 3559V200
Senzor: Sony IMX458
Zaslon  2″
Baterija 1050mAh izmenljiva
Kot pogleda:
170 stopinj
Ločljivost video
največ 3840×2160
Ločljivost slike:
16M
WiFi Komunikacija:
DA
Žiroskopski stabilizator
DA
Vodotesnost
DA, do 10 metrov
Podpora za pomnilniško kartico
Micro SD kartice, do 256 GB, hitrostni razred 10
Teža 66,1g (z baterijo)