Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Selfie palica XBLITZ SL5 Flash

24.89 

Xblitz SL5 Flash selfie palica vam bo pomagala ponovno odkriti veselje ob selfijih! Poskusite to novo, teleskopsko palico z modularno svetilko/bliskavico v LED razsvetljavi. Selfi palica podpira tehnologijo Bluetooth 4.2, zaradi česar je povezovanje naprave s pametnim telefonom popolnoma preprosto.

Šifra: 5902479671031 Kategorije: , , ,

Opis

OH, SELFIE!

Delanje selfijev bo še lažje z Xblitz SL5. Na kavču, na plaži, v avtu ali na zabavi… vsi radi delamo selfije! Le še nebo je meja, če imate Xblitz SL5 selfie palico! Namestite telefon nanjo, fotografirajte in delite z vsemi.

ZVEZDNATA MOČ!

Modularna, snemljiva svetilka zagotavlja vso potrebno razsvetljavo, tudi ko ste obkroženi s temo. Takšna modularna LED svetilka je največja prednost naše selfie palice. Modul svetilke ima dva načina osvetlitve in se lahko namesti na selfie palico, katero koli kovinsko površino, ali pa se lahko samo drži v roki.

TELESKOPSKA ROKA

Teleskopska roka Xblitz SL5 je izdelana iz trajnih aluminijevih zlitin. Raztegne se na dolžino do 66cm. Zložen in pripravljen za prevoz pa meri le 19,6 cm v dolžino.

VSESTRANSKA UPORABA

Xblitz SL5 Flash vam ne bo pomagal samo narediti popolne fotografije, saj npravo lahko uporabite tudi kot preprosto, prenosno svetilko. Vsestranskost tega izdelka je nujno potreben dodatke za nepozabna potovanja.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Bluetooth: 4.2
Podaljšana dolžina:
66cm
Strnjena dolžina:
17cm
Širina: 30mm
Držalo telefona:
DA
Baterija v palici:
CR1620
Baterija v modulu:
Vgrajena Litij-ion
Teža: 152g
Format pomnilnika:
FAT32