Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Prenosni zvočnik XBLITZ Harmony

54.89 

Brezžični zvočnik Bluetooth z budilko, FM radijem in funkcijo nočne osvetlitve.
Xblitz Harmony je prenosni, brezžični Bluetooth zvočnik, ki lahko služi tudi kot budilka, nočna osvetlitev ali FM radio. Vzemite Xblitz Harmony brezžični zvočnik z vami na kamorkoli se odpravljate ali pa ga uporabite kot unikated del vašega inventarja v vešem stanovanju.

Šifra: 5902479671819 Kategorije: , ,

Opis

DIZAJN

Xblitz Harmony je večnamenski bluetooth zvočnik, ki ne samo igra glasbo, ampak služi tudi kot budilka ali nočna svetilka. Z 12 W vgrajenih zvočnikov vam zagotavlja, da ne boste morali prezreti glasbe ali alarmnega zvoka, ki ga bo predvajala naprava.

PREBUJANJE OB ZVOKU HARMONY

Xblitz Harmony ima funkcijo budilke, zato je zvočnik kot nalašč za na nočno omarico ob postelji. Nastavite lahko dva različna alarma in prosto preklapljate med njima.

OBČUTITE SVOBODO

Z vrsto Bluetooth povezav, na razdalji do 10 metrov, lahko uživate v priljubljeni glasbi, kjer koli ste. Vaš telefon enostavno povežete in združite z zvočnikom ter tako predvajate glasbo ali klice.

ŽURKA

Xblitz Harmony je nepogrešljiva naprava, ki jo morate imeti na vsaki zabavi! Glasen, bombastični zvok zabavne glasbe bo ponesel vse vaše goste v plesen ritme. Vgrajena baterija z dolgo življensko dobo pa bo zagotavljala, da bo zabava traja vso noč!

KAKORKOLI SI ZAŽELITE!

Svojo najljubšo glasbo lahko predvajate ne le prek povezave Bluetooth, ampak tudi s povezavo na AUX kabel ali iz pomnilniške kartice. S to vrsto možnosti, lahko imate ready-made mix za vsako priložnost!

SVETLO IN JASNO!

Svetel, jasen LED zaslon omogoča enostavno branje vseh informacij. Z enim samo pogledom veste, kateri načini so vklopljeni, koliko je ura in ali je povezava Bluetooth vklopljena. Vse informacije, ki jih potrebujete so na enem zaslonu.

KONCERTNI OBČUTEK!

S koncertno kakovostjo zvoka, ki prihajajo iz Xblitz Harmony, bo naprava služila kot obvezni prenosni komplet za začetek vsake zabave. Počutili se boste, kot da ste tik ob odru vašega najljubšega banda, ko vas bo v te občukte zanesla glasba in Xblitz Harmony.

MOČAN ZVOK

Dva 6W zvočnika s premerom 52mm, spremeni Xblitz Harmony v pravo ”zver” med stereo napravami. Dodatni digitalno ojačevalci zagotavljajo, da bo zvok vaše najljubše glasbe vedno izstopala.

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Z velikimi, gumiranimi, gumbi je uporaba Xblitz Harmonya zelo preprosta in udobna. Intuitivne oznake na več gumbih vam omogočajo, da se naučite upravljati napravo v nekaj sekundah.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Vrsta zvočnika: aktivna, stereo
Ojačevalnik:
digitalni
Način predvajanja:
BT,AUX,MicroSD,USB
Funkcija ure:
DA
BT:
verzija 4.2
Razpon:
do 10metrov
Moč zvočnika:
12W
Baterija: 2200mAh
Delovni čas:
4-8h