Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Prenosni zvočnik XBLITZ Glow

49.89 

Xblitz GLOW brezžični Bluetooth zvočnik je odlična izbira, če želite poslušati glasbo zunaj.
Ko srečate prijatelje, družino ali sodelavce, ne pozabite, da je Xblitz GLOW brezžični zvočnik z vami!

Šifra: 5902479671796 Kategorije: , , ,

Opis

DIZAJN

Xblitz Glow je prava prenosna zabava. Zmogljiva vozniki in barvita LED luč bo spremenila vsako sobo v diskoteko. S posebna povodec vam omogoča, da preprosto vzemite napravo s seboj, kjerkoli želite.

SVETLOBA

LED luč na brezžični zvočnik Xblitz Glow vam omogoča sočustvovanje z glasbo, ki jo poslušate. Spremenite vzdušje, da se prilega pesem, ki jo igrate.

V VSAKI SITUACIJI

Xblitz Glow je odlična rešitev, če želite poslušati glasbo zunaj vašega doma. Ko spoznate prijatelje, družino ali sodelavce, ne pozabite vzeti govornika s tabo!

VODOODPOREN

Z IPX5 vodotesno oceno vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali zvočnik, ko poslušate glasbo na plaži ali ob bazenu. Uživajte v soncu, vodi in poletnih zadetkih ob istem času!

ŽURKA

Xblitz GLOW je nepogrešljiva naprava, ki jo morate imeti na vsaki zabavi! Glasen, bombastični zvok zabavne glasbe bo ponesel vse vaše goste v plesen ritme. Vgrajena baterija z dolgo življensko dobo pa bo zagotavljala, da bo zabava traja vso noč!

POVEZAVA

Xblitz Glow ima vsa priklope in gumbe okusno skrite za gumiranim pokrovom. Naprava je opremljena z usb vhodom za hitro polnjenje in AUX vhodom, zaradi česar lahko telefon povežete s kablom AUX.

GLOBOKI BAS

Dva 5W zvočnika zagotavljajo močan bas zvok v vsaki pesmi, ki jo predvajate. Xblitz GLOW je narejena za predvajanje celotne kompleksnosti zvoka vaših najljubših pesmi.

VZEMITE VEDNO S SEBOJ

Xblitz Glow je majhen in priročen ter ima posebno držalo tako, da ga lahko enostavno vzemite s seboj, kamor koli koli želite! To je pravi prenosni komplet za zabavo.

ZMOGLJIVA BATERIJA

Z vgrajeno baterijo 2200mah lahko uživate v glasbi, ki jo igrate na Xblitz Glowu do 8 ur! Ta naprava je idealna za dolge izlete ali potovanja.