Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Pametna otroška varuška XBLITZ Baby Monitor

Original price was: 89.99 €.Current price is: 74.89 €.

Z otroško varuško Xblitz boste lahko nadzirali svoje otroke v vseh situacijah. Enostavnos uporabe vas bo presenetila saj ne potrebujete nobenih dodatnih znanj, da bo naprava delovala. Xblitz Baby Monitor je zaradi svoje preprostosti še posebno uporaben za počitnice ali potovanja, kjer vam bo zagotavljal brezkrben spanec. Prav tako je Xblitz Baby Monitor priročen za nego in nadzor starejših, bolnih in invalidov ter za spremljanje hišnih ljubljenčkov.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479670553 Kategoriji: ,

Opis

DVO SMERNA KOMUNIKACIJA

Poslušajte, kaj se dogaja v otrokovi sobi, in se preko naprave pogovarjajte z otrokom. Samo pritisnite gumb na video monitorju in vaš otrok vas bo slišal.

SPREMLJANJE TEMPERATURE

Kamera ima vgrajen temperaturni senzor. Izmerjena temperatura pa je prikazana na zaslonu monitorja. Zahvaljujoč temu lahko vedno zagotovite ali vaš dojenček udobno in varno spi.

2,0-PALIČNI TFT LCD BARVNI ZASLON

2-palčni zaslon omogoča udobno gledanje nad otroško posteljo. Osvetlitev ozadja in čas, ki traja, da se zaslon izklopi (v načinu VOX) lahko nastavite v meniju naprave.

DOMET DO 260M

Največji domet naprave na odprtem prostoru je 260 metrov. Xblitz Baby Monitor 2,4 GHz ima največji optimalni domet 50 metrov (vključno s povezavo med tlemi, skozi stene in strop).

8 PROGRAMIRANIH USPAVANK

S pritiskom na poseben gumb na video monitorju lahko zaigrate uspavanke za svojega otroka. Naprava ima seznam 8 melodij, ki se lahko predvajajo ena za drugo.

NOČNI NAČIN

Xblitz Baby Monitor 2,4 GHz s kamero lahko deluje v temnem tonu svetlobe zahvaljujoč 8 vgrajenim IR diodam, ki zagotavljajo dodatno osvetlitev (infrardeča svetloba človeškemu očesu ni vidna). Kamera ima vgrajen senzor svetlobe in po potrebi preklopi v nočni način. Domet IR diode v temni temi je 5 metrov, kar vam omogoča, da pazite na celotno sobo, ne le na posteljo vašega otroka.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Zaslon: 2.0 palčni LCD
Domet: do 260metrov
Nočni vid:
DA, 8IR Diode zagotavljajo nočni vid
Rapon vida:
do 5 metrov
Ločljivost kamere:
320 x 240px
Napajanje:
Naprava ima napajanje 230V
Mikrofon:
Da, lahko snemate posnetek z zvokom
Vgrajene uspavanke:
DA, 8 vgrajenih uspavank
Temperaturni senzor:
DA