Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Pametna otroška varuška NENO Nero

114.89 

Ni na zalogi

Šifra: 5902479672168 Kategorija:

Opis

USPAVANKE

Pametna otroška varuška Neno Nero je programirana z 8 različnimi uspavankami, ki jih lahko predvaja. Vključite te prijetne, pomirjujoče melodije, ko zapustite otroško sobo, da boste zagotovo dobro spali.

VELIK ZASLON

Oglejte si vse podrobnosti dogajanja v otroški sobi. Video sprejemnik za dojenčke Neno Nero ima barvit, 4,3-palčni LCD zaslon.

DVOSMERNA KOMUNIKACIJA

Pametna varuška Neno Nero vam omogoča, da ne samo slišite, kaj se dogaja v otroški sobi, ampak jim tudi nekaj poveste. Vklopite mikrofon sprejemnika in z glasom umirite otroka, ko hodite proti njegovi sobi.

NADZOR SOBNE TEMPERATURE

Previsoka ali prenizka sobna temperatura lahko otroku povzroči nelagodje. Zato ima oddajnik Neno Nero temperaturni senzor, ki vas bo opozoril, če je otrokova soba prevroča ali prehladna.

OPOMNIK ZA HRANJENJE

Pri pametni varuški Neno Nero lahko nastavite alarm, ki vas bo redno opominjal, da hranite otroka. S to preprosto rešitvijo lahko nehate skrbeti, ali ste se spomnili nahraniti otroka ali ne.

6 NIVOJEV GLASNOSTI

Imate popoln nadzor nad glasnostjo zvoka iz sprejemnika naprave.

STALNA NEGA

Neno Nero vam lahko pomaga tudi pri oskrbi starejših. Ta preprosta rešitev vam omogoča, da so vsi, za katere skrbite, varni.

PREPROSTO NASTAVLJIV

Zavrtite lahko ne samo celotni oddajnik monitorja Neno Nero Baby, ampak tudi del z objektivom. Ta rešitev vam omogoča, da prilagodite vidno polje naprave, tako da lahko vedno posname vašega otroka.

NOČNI NAČIN

IR LED, vgrajen v pametno otroško varuško Neno Nero, zagotavlja, da lahko nadzirate svojega otroka tudi, ko luči niso vklopljene. Dodatna osvetlitev je človeškemu očesu nevidna in vašega otroka ne bo zbudila.

KJERKOLI IN KADARKOLI

Pametna otroška varuška Neno Nero ima vgrajeno baterijo. Napravo vzemite s seboj na vrt ali balkon, pri tem pa še vedno opazujte otroka, kako spi.

TEHNIČNE PODROBNOSTI