Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G750 PRO

46.89 

Držalo za telefon Xblitz G750 PRO ima funkcijo induktivnega polnilca v najbolj priljubljeni tehnologiji QI med pametnimi telefoni. Zahvaljujoč tej rešitvi vam pred potovanjem ni treba skrbeti zaradi slabe baterije. Nosilec ne drži telefona le v udobnem položaju, kar vam bo olajšalo uporabo GPS-a med potovanjem, ampak tudi napolnilo baterijo pametnega telefona. A to še ni vse! Xblitz G750 PRO je resnično sodobeo držalo. Zdaj vam ni treba več zatikati telefona v držalo, zahvaljujoč senzorju bližine bo pametno držalo storilo kar samo!

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671673 Kategorije: , , ,

Opis

DIZAJN

Avto držalo Xblitz G750 PRO je funkcionalna in dobro premišljena naprava. Komplet vključuje dve možnosti pritrditve: pritrdilno sponko in vakuumsko držalo. Način pritrditve lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in zmogljivostim vašega avtomobila.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Avto držalo Xblitz G750 PRO podpira funkcijo induktivnega polnjenja. Prepričajte se, da vaš telefon podpira to tehnologijo, da boste uživali v samodejnem in priročnem postopku polnjenja vašega pametnega telefona.

AVTOMATSKA PRITRDITEV

Xblitz G750 PRO ima vgrajen senzor bližine, ki bo samodejno zaprl namestitvene lopute po zaznavanju telefona. Tako se samodejno izvede pritrditev telefona, da bo varno odložen na avto držalu.

INOVATIVNI DIZAJN

Izvlečna roka z vakuumskim nastavkom drži nosilec vedno v stabilni legi tako, tako da je pritrjeno na vetrobransko steklo in/ali na porozno površino armaturne plošče.

VAKUMSKA MONTAŽA

Zahvaljujoč posebnem, močnem vakuumslem delu je, avto držalo Xblitz G750 PRO, mogoče namestiti tudi na vetrobransko steklo vašega vozila. To je idealna rešitev za voznike, ki želijo imeti zaslon telefona na ravni oči. To je najbolj priročna rešitev v primeru uporabe npr. navigacije med vožnjo avtomobila.

MONTAŽA NA ZRAČNIK

Xblitz G750 PRO ima tudi pritrdilno sponko, s pomočjo katere je ročaj mogoče pritrditi na večino prezračevalnih rešetk v avtomobilih. To je idealna rešitev za voznike, ki ne marajo, da bi jim naprave zastirale pogled na cesto, ko so nameščene na vetrobranskem steklu.