Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G950

48.89 

Model G950 je namenjen profesionalnim voznikom in ljudem, ki v avtomobilu preživijo veliko časa. Naprava kot ena redkih na trgu omogoča varno namestitev telefona v vodoravni položaj.Ta rešitev vam omogoča priročno uporabo avtomobilske navigacije ali celozaslonskega gledanja filmov, seveda samo pri parkiranju. Držalo podpira tudi telefone velike velikosti, kot so npr. Samsung Galaxy Fold ali tablični računalniki. Kljub nenavadni postavitvi G950 Pro še vedno ponuja vse, po čemer so znana Xblitz induktivna držala – zanesljiv samodejni mehanizem zaklepanje in hitro brezžično polnjenje.

Šifra: 5902479671703 Kategorije: , , ,

Opis

DIZAJN

Profesionalno avto držalo Xblitz G950 PRO ima priročen in praktičen sistem za pritrditev. Komplet vključuje dve možnosti pritrditve – pritrdilno zaponko za ventilacijsko režo in vakkumski element za namestiev na vetrobransko steklo ali armaturo vozila. Za napravo je značilna funkcionalnost in visoka kakovost. Sodoben dizajn bo vizualno lepo dopolnil kateri koli notranjosti avtomobila ali kamiona.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Držalo Xblitz G950 PRO ima funkcijo brezžičnega polnjenja. Če vaša naprava (telefon / tablični računalnik) podpira to tehnologijo, lahko uživate v samodejnem in priročnem postopku polnjenja vaše naprave, brez dodatnih kablov.

AVTOMATSKA PRITRDITEV

XBLITZ G950 PRO ima vgrajen senzor bližine, ki samodejno zategne namestitvene lopute po zaznavanju telefon ali tablice. Tako se samodejno izvede pritrditev vaše naprave, da bo varno odložena na avto držalu.

PRILAGOJEN NA VAŠE POTREBE

Izvlečna roka z vakuumskim nastavkom drži nosilec vedno v stabilni legi tako, tako da je pritrjeno na vetrobransko steklo in/ali na porozno površino armaturne plošče.

VAKUMSKA MONTAŽA

Zahvaljujoč posebnem, močnem vakuumskem delu je, avto držalo Xblitz G950 PRO, mogoče namestiti tudi na vetrobransko steklo vašega vozila. To je idealna rešitev za voznike, ki želijo imeti zaslon telefona na ravni oči. To je najbolj priročna rešitev v primeru uporabe npr. navigacije med vožnjo avtomobila ali kamiona.

MONTAŽNI CLIP

Xblitz G950 PRO ima posebno pritrdilno sponko, zahvaljujoč kateri se ročaj lahko priročno namesti v večino avtomobilskih prezračevalnih mrež. To je idealna rešitev za voznike, ki ne marajo, da bi jim naprave zastirale pogled na cesto, ko so nameščene na vetrobranskem steklu.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Moč: 5W, 7,5 W, največ 10 W
Vhod: 9V / 2A, 5V / 2A
Izhod: 9V / 1.2A, 5V / 1A
Učinkovitost polnjenja:
70%
Teža: 189g – 274g
Širina roke: od 130mm do 175mm
Standard za brezžično polnjenje:
QI
Nastavljiva podlaga:
DA
Izhod za polnjenje:
USB-C