Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Inhalator NENO Sente

39.89 

Ni na zalogi

Šifra: 5902479672113 Kategorija:

Opis

ZA CELO DRUŽINO

Neno Sente je opremljen z dvema maskama: eno za odraslo osebo in eno za otroka, starejšega od 7 let, zato se lahko uporablja za lajšanje bolezni dihal celotne družine.

HITRO IN UČINKOVITO VDIHAVANJE

Neno Sente je majhna, lahka naprava, ki ni sestavljena iz več delov. Zahvaljujoč temu lahko enostavno sestavite celoten sklop in začnete vdihovati v manj kot minuti.

PRIPOROČENO ZA BOLEZNI DIHALNEGA SISTEMA

Nebulizacija je izjemno koristna pri zdravljenju bolezni dihal, kot so: astma, okužbe dihal, alergijski rinitis, pa tudi pljučna in bronhialna obolenja.

MEDICINSKO POTRJEN

Neno Sente je registriran pri Uradu za registracijo zdravil, medicinskih pripomočkov in biocidnih pripravkov.

MOŽNOST UPORABE ZDRAVILA V OBLIKI MEGLE

Neno Sente je bil zasnovan za zdravljenje dihalnih poti. Za nanos razpršenega zdravila ali fiziološke raztopine je dovolj globok vdih.

LAHKO IN ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Vse dele Neno Sente, ki jih je treba redno čistiti, lahko enostavno odstranite od ostalih delov, jih temeljito operete pod tekočo vodo in pustite, da se posušijo.

ENOSTAVNO DELOVANJE IN UPORABA

Neno Sente je opremljen s priročno tehtnico, zahvaljujoč kateri lahko enostavno izmerite potrebno količino zdravila. Poleg tega vam dolga zračna cev omogoča vdihavanje v priročnem položaju.

POPOLNOMA MOBILNO

Neno Sente je kompakten in praktičen razpršilec. Zaradi majhnosti, majhne teže in torbe, ki je priložena kompletu, je naprava primerna tudi za potovanja.

TEHNIČNE PODROBNOSTI