Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Hitri polnilec XBLITZ Q30 PRO

22.89 

XBLITZ Q30 PRO AVTOPOLNILEC Z HITRIM POLNILCEM 3.0 USB IN DODATKI ZA IZHOD V SILI
Xblitz Q30 PRO je avtomobilski polnilec z vgrajenim rezalnikom varnostnega pasu in lomilcem vetrobranskega stekla, ki lahko v primeru nesreče, reši vas ali ljudi, ki so vam blizu!
Trdno, aluminijasto ohišje, ostro rezilo in trd lomilec vetrobranskega stekla vam bodo nudili občutek dodatne varnosti v vašem vozilu.
Avtopolnilec ima dva vhoda USB in podpira tehnologijo Quick Charge 3.0.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671352 Kategorije: , , ,

Opis

DIZAJN

Xblitz Q30 PRO je avtomobilski polnilec s trdnim, kovinskim ohišjem in dodatnimi orodji za izhod v sili. Ohišje polnilca je odporno na padce in praskanje, obroč v LED luči pa omogoča enostavno iskanje naprave v temi.

2x HITRO POLNJENJE 3.0

qC 3.0 je najnovejši standard hitrega polnjenja, ki vam omogoča hitro polnjenje baterij katerekoli vaše naprave. Xblitz Q30 PRO služi tudi kot popoln vir energije za naprave, kot so avtokamere ali navigacijske naprave. Lahko samostojno polni ali napaja dve napravi vzporedno, pri čemer porabi do 36W celotne moči.

LOMILEC VETROBRANSKIH STEKEL

Xblitz Q30 PRO ima vgrajen lomilec vetrobranskega stekla, skrit pod izvlečnim pokrovom. V nujnih primerih tesno držite polnilec in udarite v vetrobransko steklo s sprednjim delom naprave. Tako si lahko olajšate in zagotovite izhod v sili iz vašega vozila.

REZANJE VARNOSTNEGA PASU

Xblitz Q30 PRO lahko prereže varnostne pasove, ki vas ali vaše potnike držijo v nevarnih razmerah. Rezilo je nameščeno pod posebnim kotom, kar vam omogoča, da ga prerežete z enim hitrim gibom. Z uporabo Xblitz Q30 PRO si lahko olajšate in zagotovite izhod v sili iz vašega vozila.

[NATANČEN OPIS]

Xblitz Q30 Pro je avtomobilski polnilec z orodji za izhod v sili, s katerim lahko rešite sebe ali osebe okoli vas. Njegovo trdno aluminijasto ohišje skriva nož za rezanje varnostnih pasov in lomilec vetrobranskega stekla. Zagotovite si svojo varnost in varnost potnikov s Xblitz Q30 Pro.

POLNILEC

Xblitz Q30 Pro je avtomobilski polnilec, nameščen v vtičnico vžigalnika v vozilu. S pomočjo dveh USB vhodov lahko hkrati napolnite ali napajate dve napravi, kot so telefon, tablični računalnik, kamera na nadzorni plošči ali navigacijsko napravo. Zahvaljujoč uporabi tehnologije Quick Charge 3.0 se bodo vaše mobilne naprave polnile veliko hitreje, kot s klasičnimi polnilci.

Avtomobilski polnilec Xblitz Q30 Pro lahko uporabljate tudi v tovornjakih. Naprava podpira izhodno napetost 12V in 24V, zaradi česar je uporabna v večini vozil. Ne glede na to, s kakšnim vozilom vozite, lahko za svojo varnost in udobje vedno uporabite Xblitz Q30 Pro.

Poleg tega ima avtomobilski polnilec Xblitz Q30 Pro okoli USB vhodov še obroč v LED luči, kar vam olajša iskanje v temi. Prav tako olajša iskanje polnilca v izrednih razmerah.

VARNOST

Zahvaljujoč mčoni konici lomilca vetrobranskega stekla, vam bo Xblitz Q30 pro pomagal izstopiti iz avtomobila v nevarnih razmerah. Poleg tega lahko s to funkcijo rešite živali ali otroka, ki je obtičal v, od sonca pregretem, vozilu. Ali rešite nekoliko manj dramatično situacijo, ko želite priti do pomotoma zaklenjenega ključa v avtomobilu.

Avtomobilski polnilec Xblitz Q30 Pro ima tudi vgrajen rezalnik varnostnih pasov. Včasih je odpenjanje žrtve nesreče z varnostnih pasov bolj problematično kot izvlečenje iz vozila. Rezilo je vedno vidno in nameščeno pod kotom, kar omogoča, da z enim hitrim rezom prerežete varnostne pasove. Pri tem pa zaradi posebnega dizajna ni nevarnosti, da bi se ob uporabi poškodovali z njim. Rezilo je nameščeno pod aluminijastim pokrovom, prav zato da se pri uporabi Xblitz Q30 Pro nikakor ne poškodujete ali poškodujete koga drugega.

Trdno, aluminijasto ohišje zagotavlja, da pri uporabi orodij za izhod v sili ne boste poškodovali avtomobilskega polnilca Xblitz Q30 Pro. Naprava je bila zasnovana tako, da uporaba njenih varnostnih funkcij ne bo poškodovala elektronike, kar omogoča brezskrbno uporabo avtomobilskega polnilca. Ohišje polnilca je oblikovano tako, da je njegovo držanje v roki udobno. Izvlačenje Xblitz Q30 Pro iz vtičnice avtomobilskega vžigalnika, je tudi hitro in enostavno, kar vam omogoča hitro odzivanje v izrednih razmerah.