Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Brivnik EVOREI Razor za lase in brado

Original price was: 34.99 €.Current price is: 28.89 €.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671857 Kategorija:

Opis

POPOLNI KOMPLET

Evorei Razor je več kot le stroj za striženje las. Gre za popoln frizerski set, ki se ga ne bi sramoval noben poklicni brivec. Komplet vodil za glavnik vam daje popoln nadzor nad dolžino vaših las na obrazu in vam omogoča, da jih stilizirate. Priklopna postaja vam omogoča enostavno organiziranje številnih elementov kompleta.

ELEGANTNO IN NATANČNO

Zahvaljujoč različnim glavam naprav, ki so priložene brivniku, lahko svoje lase na obrazu strižete, stilizirate ali obrijete. Znebite se lahko tudi las, ki štrlijo iz nosu.

POSTANITE FRIZER DOMA

Za profesionalno stilizacijo vam ni več treba obiskati salona. Evorei Razor je neverjetno enostaven za uporabo – ali pa preprosto prosite koga drugega iz vašega gospodinjstva, da vam pomaga. Kopalnico spremenite v profesionalni frizerski salon.

PREPROSTO IN UČINKOVITO

Polnjenje Evorei Razorja je neverjetno enostavno. Samo postavite napravo na priključno postajo, priključeno na napajanje, in … to je to!

4 RAZLIČNE DOLŽINE

Če želite modno stilizirati lase, pri rezanju vrha glave uporabite daljša vodila za glavnik, med spuščanjem pa izberite krajša in krajša vodila.

SODOBNO OBLIKOVANJE

Kovinsko ohišje strižnika mu daje sodoben videz, tako da se Evorei Razor popolnoma prilega pred ogledalo, tako v profesionalnem salonu kot v zasebni kopalnici.

POIŠČITE SVOJ STIL

Z uporabo kompleta glav naprav in vodil glavnika, vključenih v Evorei Razor, lahko eksperimentirate do mile volje. Poiščite slog obraza na obrazu, ki vam najbolj ustreza.

TEHNIČNE PODROBNOSTI