Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Brezžični polnilec XBLITZ IC200

19.89 

Xblitz IC200 induktivni polnilnik vas bo osvobodil kablov enkrat za vselej. Naprava bo videti super na vaši mizi in vaš telefon bo vedno pripravljen za odhod! Odkrijte udobje brezžičnega polnjenja in nikoli več se ne boste vrnili k tradicionalnim polnilnikom.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671888 Kategoriji: ,

Opis

DIZAJN

Xblitz IC200 lahko vedno nosiš s seboj. Polnilnik je majhen, lahek in priročen. Tako se bo popolnoma prilegal v vašem domu in pisarni.

MEHKO

Zahvaljujoč pravi izbiri materialov in na dotik prijetni površini polnilnika, tudi pogosta uporaba polnilnika ne bo popraskalavašega telefona. Xblitz IC200 je tako majhen, da lahko napravo s pametnim telefonom vstavite kar v žep.

VSE JASNO!

Z diskretno, barvito LED osvetlitvijo, lahko enostavno določite stanje baterije telefona. Z enim samim pogledom lahko ugotovite, ali je pametni telefon popolnoma napolnjen in pripravljen za uporabo.

CENITE UDOBJE

Uživajte v udobju, ki ga ponuja Xblitz IC200. Baterijo telefona lahko kadar koli preprosto zaženete ali ustavite. Polnilnik lahko povežete s powebankom ali računalnikom, ne da bi vas skrbelo za dostop do vtičnice ali različnih električnih vhodov na različnih napravah.

INDUKCIJSKA SPIRALNA

Zahvaljujoč elektromagnetni spirali, nameščeni v Xblitz IC200, naprava polni vaš telefon brez kablov. Vse, kar morate storiti, je, da pametni telefon, ki podpira tehnologijo QI, položite na polnilno napravo. Uživajte v enostavnem in priročnem upravljanju brezžičnega polnilnika.

MOČ INDUKCIJE

Xblitz IC200 ima kar 10W moči, kar mu omogoča, da takoj napolni baterijo pametnega telefona. Uživajte v brezžičnem in hitrem polnjenju, kjerkoli že ste.

VEDNO PRI ROKI

Priključite brezžični polnilnik Xblitz IC200 za napajanje med vašim delom in ga pustite na mizi. Kadar telefona ne uporabljate, ga le odložite na polnilec. S to preprosto rešitvijo ste lahko vedno prepričani, da bo pametni telefon napolnjen in pripravljen za odhod.

NE POZABITE – POLNILNIK DELUJE SAMO S TELEFONI, OPREMLJENIMI Z INDUKTIVNO FUNKCIJO POLNJENJA.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Vhod: 5V/2A, 9V/1.67A
Izhod: 5V/2A, 9V/1.1A
Moč polnjenja:
10W
Zmogljivost polnjenja:
70%
Najmanjša razdalja polnjenja:
8mm
Standard: QI
Led diode:
TAK
Tip USB:
Micro USB
Teža: 40g