Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Brezžične slušalke XBLITZ UNI PRO 2

34.89 

Bluetooth (BT) brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 2 vam nudijo odlično kakovost zvoka, globoke nizke tonske in udobno uporabo brez kablov! Počutite se svobodno in poslušajte svojo najljubšo glasbo. Brezžične BT slušalke Xblitz Uni Pro 2 ne dajejo le čudovit zvok, videti so tudi neverjetno. Zahvaljujoč uporabi najbolj kakovostnih materialov je naprava popolna izbira za vse ljubitelje vseh zvrst glasbe!

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671710 Kategoriji: ,

Opis

DIZAJN

Xblitz Uni Pro 2 je paket brezžičnih slušalk, ki se s tehnologijo Bluetooth povežejo s telefonom ali tabličnim računalnikom. Ko slušalk ne uporabljate, jih lahko odložite in skrijete v posebnem ohišju/škatlici za polnjenje.

POLNITE JIH KJERKOLI

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 2 lahko napolnite kadar koli – ne glede na to, kako daleč ste od najbližje električne vtičnice. Škatlica za slušalke služi kot dodatni prenosni polnilec.

POČUTI SE SVOBODNO

Počutite se svobodno z brezžičnimi Xblitz Uni Pro 2 slušalkami. Brez kablov in neuporabnih vtičnic ne boste imeli več težav pri plesu, na vaše najljubše pesmi ali med jutranjim tekom. Slušalke se lahko povežejo s telefonom na razdalji do 10 metrov, kar vam daje popolno svobodo gibanja.

BREZ HITENJA IN STRESA

Nič več ne boste pod stresom, da se vam bodo nenadoma izpraznite baterije slušalk. Popolnoma napolnjen set Xblitz Uni Pro 2 vam omogoča, da uživate v glasbi kar 4 ure.

VEDNO Z VAMI

Z uporabnostjo in priročnostjo brezžičnih slušalk Xblitz Uni Pro 2 jih boste lahko uporabljali kjer koli. Uporabite jih za pogovore na poti v službo ali se sprostite ob poslušanju najljubše glasbe doma. Možnosti, ki vam jih ponuja ta naprava, so skoraj neomejene.

MAJHNA VELIKOST

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 2 so majhne, prijetne in priročne. Lahko jih preprosto skrijete, skupaj s ohišjem za polnjenje, v žepe ali torbo.

AVTOMATSKA POVEZAVA

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 2 je potrebno z vašim telefonom povezati samo enkrat. Kadar koli slušalk vzamete iz ohišja, se bodo samodejno povezale z vašo mobilno napravo.

UDOBNI POGOVORI

Z mikrofonom, vgrajenimi v brezžične slušalke, vam ni treba iskati telefona, ko vas nekdo pokliče. Samo pritisnite večfunkcijski gumb na eni od slušalk, da sprejmete klic in uživate v pogovoru. Z gumbom se lahko povežete tudi s pametnim asistentom v vašem telefonu, kot na primer Siri ali Bixby.

GLOBOKI BASI

Poskrbeli smo, da boste lahko uživali v najboljši kakovosti glasbe. Zato so basi glasbe, ki jo predvajajo na Xblitz Uni Pro 2, globok in čist.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Mikrofon: DA
Rezervni komplet čepkov:
DA 2x
Frekvenca: 20Hz – 20Khz
BT Različica:
5.0
Čas poslušanja pogovorov/glasbe:
3-4ure
Čas pripravljenosti:
do 96ur
Obseg povezave:
do 10m
Moč slušalke
3mW
Čas polnjenja:
1h-2h
Zmogljivost baterije slušalk:
40mAh
Zmogljivost baterije postaje:
500mAh
Teža: 46g
Paket vsebuje:
BT slušalke, ohišje za polnjenje slušalk. USB kabel (za polnjenje), uporabniški priročnik, 2 rezervna sklopa gumijastih čepkov