Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737

Brezžične slušalke XBLITZ Beast

36.75 

Slušalke Pure Beast so najnovejši model iz serije zvočne opreme Xblitz Pure, ki vam nudi visoko kakovost zvoka po dostopni ceni. Vgrajena baterija podpira do 10 ur neprekinjenega delovanja, tako da lahko ves dan poslušate svojo najljubšo glasbo, ne da bi jih bilo treba ponovno napolniti. Ni vam treba več skrbeti, če iščete vtičnico za hitro polnjenje slušalk.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671369 Kategoriji: ,

Opis

DIZAJN

Xblitz Pure Beast poslušanje vaše najljubše glasbe še dodatno izboljše! Slušalke se udobno nalegajo na ušesih, zahvaljujoč mehkim oblazinjenjem elementom slušalk, ki so v stiku z vami. Ohišje je izdelano iz elastičnega, prijetnega materiala na dotik. Gumbi se mešajo s preostankom naprave. Slušalke so zelo enostaven za uporabo.

ZVOK

Visoka kakovost zvoka in širokopasovni dostop sta glavni značilnosti Xblitz Pure Beast slušalk. Frekvenca: 20 ~ 20000Hz Občutljivost: 110 ± 3dB Impedanca: 64Ω

GLOBOKI BASI

Xblitz Pure Beast vam nudi pravo zvočno izkušnjo. Ugotovite, kako resnično zveni globok bas. Veliki, široki gonilniki za slušalke v Xblitz Pure Beast so kot nalašč za uživanje v nizkih frekvencah. Uživajte v basu vseh vaših najljubših skladb.

BLUETOOTH

Poslušajte glasbo in brezžično govorite v dosegu do 10 metrov od telefona. Bluetooth 4.2 vam omogoča visokokakovosten prenos zvoka, tudi če slušalke odvzamete iz naprave. Xblitz Pure Beast omogoča tudi izvajanje telefonskih klicev. Slušalke bodo tudi z VOIP programi in aplikacijami popolnoma primerne za igralce.

DOLGO DELOVANJE

Vgrajena baterija vam bo zagotovila do 10 ur glasbe in lahko slušalke v stanju pripravljenosti zelo dolgo vklapljate.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 4.2
Doseg Bluetooth:
do 10 metrov
Razpon: 20.20000 Hz
Baterija:
Litij-ionska 400mAh
Driver: 40mm
Občutljivost
110 + 3db
Čas delovanja: Do 10 ur
Čas stanja pripravljenosti: 200 ur
Čas polnjenja:
2,5h