Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Brezžične slušalke XBLITZ Beast PLUS

Original price was: 99.90 €.Current price is: 45.89 €.

Slušalke Beast PLUS so najnovejši model iz serije zvočne opreme Xblitz, ki vam nudi visoko kakovost zvoka po dostopni ceni. Vgrajena baterija podpira do 10 ur neprekinjenega delovanja, tako da lahko ves dan poslušate svojo najljubšo glasbo, ne da bi jih bilo treba ponovno napolniti. Ni vam treba več skrbeti, če iščete vtičnico za hitro polnjenje slušalk.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671895 Kategorije: , ,

Opis

[GLOBOKI NIZKI TONI]

Xblitz Beast Plus so brezžične slušalke Bluetooth, ki zagotavljajo odlično kakovost zvoka, globoke nizke tone in brez težav z žicami! Naj vas obnesejo zvoki vaše najljubše glasbe, kjer koli že ste.

[OBLIKOVANJE]

Brezžične slušalke Xblitz Beast Plus so nova dimenzija udobja in udobja. Poslušanje glasbe še nikoli ni bilo tako prijetno.

[ZA IGRALCE]

Xblitz Beast Plus so slušalke, ki so kot nalašč za ljubitelje računalniških iger . Zaradi visoke kakovosti zvoka se boste počutili kot del navideznega sveta.

[V VSAKEM TRENUTKU]

Xblitz Beast Plus vam omogoča, da uživate v glasbi doma in zunaj. Preprosto jih oblecite, vklopite in seznanite s telefonom, na primer, da se izognete okoliškemu hrupu.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 5.0
Doseg Bluetooth:
do 10 metrov
Razpon: 20.20000 Hz
Baterija:
Litij-ionska 400mAh
Driver: 40mm
Občutljivost
110 + 3db
Čas delovanja: Do 9 ur
Čas stanja pripravljenosti: Približno 100ur
Čas polnjenja:
2,5h