Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Avtomobilski razdelilec XBLITZ R3

Original price was: 24.99 €.Current price is: 21.89 €.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671291 Kategorije: , , ,

Opis

TRDNA KONSTRUKCIJA

Xblitz R3 je funkcionalna naprava, izdelana iz visoko kakovostnih materialov. Razdelilnik avtomobilskih vtičnic ima tri lažje vtičnice, s katerimi lahko hkrati napolnite do 3 naprave. 850 mm dolg kabel razdelilca je ovita v trdno, zaščitno prevleko.

NEOMEJENE MOŽNOSTI

Xblitz R3 omogoča uporabo več naprav hkrati, zato vam ni treba izbirati med njimi. Sledite poti, polnite telefon, tablični računalnik, kamero ali celo brivnik. Vklopite navigacijski sistem, ki vam bo pomagal najti pot skozi ”urbano džunglo”. Xblitz R3 zagotavlja, da vam nikoli ne bo treba narediti kompromisov, uporabljajte vse potrebne naprave – hkrati!

MODERNI DIZAJN

R3 je bil izdelan tako, da sledi najnovejšim trendom in se odlično prilega v vsak avtomobil. Globoka, črna sprednja plošča naprave zasije z eleganco, poudarjene avtomobilske vtičnice za vžigalnik pa poskrbijo, da nihče ne bo šel mimo te naprave, ne da bi jo opazil.

12 / 24V NAPETOST

Xblitz R3 je popolnoma primeren za vsakega voznika – tudi profesionalnega. Podpira napetost 12/24 V, kar pomeni, da jo lahko uporabljate tako v avtomobilih kot tudi v tovornjakih. Vaša varnost je naša največja prioriteta, zato ima razdelilec vgrajen sistem, ki ga ščiti pred pregrevanjem in prenapetostjo.

NAJVEČJA KAKOVOST

Kakovost in neverjetna zanesljivost razdelilca avtomobilskih vtičnic R3 so dokazali s številnimi testi. Naprava se prodaja v lični embalaži, zaradi česar je popolna ideja za uporabno darilo.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

[TEHNIČNE SPECIFIKACIJE]

Varovalka: 250V / 10A
Vhodna napetost: 10,5 ~ 31,5V
Izhodna napetost: enaka vhodni (odvisno od vhodne napetosti)
Priporočene varovalke za vhodni kabel: varovalka za stekleno cev 2A 5×20 ali dodatna varovalna varovalka
Drugi varnostni ukrepi: Vzvratna povezava, kratek stik, pregrevanje in prenapetostna zaščita
Dodatna varovalka  5A 32W
Teža 94 g
Velikost vtičnika: 850 mm