Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Avto-kamera XBLITZ Trust Professional

Original price was: 132.99 €.Current price is: 114.89 €.

Xblitz Trust je prva kamera na trgu, ki ima superkondenzatorje namesto standardne akumulatorske baterije. Ta nova tehnologija daleč outclasses učinkovitost tradicionalnih baterij. Imajo večjo zanesljivost, kar pomeni, da ne bodo izgubili svoje zmogljivosti tako hitro, kot tradicionalne baterije celic. Druga prednost te kamere je CPL – polarizacijski filter, ki ne bo odražala armaturne plošče niti sončne lesk. Druga prednost Xblitz Trust je širok kot gledanja 170 stopinj, zaradi česar je ta fotoaparat neprimerljivo v tem cenovnem razredu in ga postavlja v položaj voditelja!

Ni na zalogi

Šifra: 5902479671055 Kategorije: , ,

Opis

Mini kamera FULL HD DVR

Xblitz Trust je prvi dashcam na trgu, ki je vgrajen superkondenzatorji namesto standardnih akumulatorske baterije. Ta nova tehnologija daleč outclasses učinkovitost tradicionalnih baterij. Poleg tega je jasna, visokokakovostna slika zagotovljena z vgrajenim polarizacijskim filtrom CPL, ki odpravlja sončne odseve.

[FULL HD KAKOVOSTI]

VSE PODROBNOSTI VIDNE …
Xblitz Trust zajame sliko v kakovosti Full HD z naprednim senzorjem Sony IMX323. Dodaten nadzor nad kakovostjo slike zagotavlja funkcija HDR (High Dynamic Range), ki je odgovorna za kontrast – zaradi česar ima video posnetek bogatejše in bolj nasičene barve.

[ŠIROKO VIEW LENS + FILTER]

Objektiv kamere Xblitz Trust zajame slike v območju 170 °. To je veliko večji kota kot v standardnih objektivih avtomobilske kamere. To vam omogoča, da registrirate širši prizor pred vozilom in tako zabeležite več podrobnosti o poti. Xblitz Trust kamera je opremljena tudi s polarizacijskim filtrom, ki omogoča odpravo bleščanja iz oken drugih vozil in lažjo identifikacijo voznika.

[SAMODEJNI ZAGON]

POSNEMI VEČ…
Fotoaparat je bil avtomatiziran za začetek in ustavitev snemanja brez motenj uporabnika (gonilnika). Po priključinju Xblitz Trusta z vtičnico vžigalnika – snemanje poti se bo začelo po zagonu vozila in se bo končalo nekaj sekund po tem, ko je bilo izklopljeno.

 

[AVDIO SNEMANJE]

NE SAMO VIDEO…
Xblitz Trust ima vgrajen mikrofon in zvočnik – tako da lahko posnamete in predvajate zvok iz notranjosti avtomobila, ki lahko služi kot dodaten dokaz prometne nesreče.
Funkcijo snemanja zvoka lahko preprosto izklopite iz menija kamere.

[G-SENZOR]

VARNE DATOTEKE …
Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Fotoaparat bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred izniče. Datoteke ne bodo prepisane, če se snemanje nadaljuje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot pogleda:
170 stopinj
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor:  SONY IMX323
Objektiv: 6G
Video format
.mp4
Zaslon:
1,5 palca
Napajanje: do 1,5 A
Samodejni zagon:
DA
UV filter:
DA
Zazanavanje gibanja:
DA
G-senzor: DA
Pomnilniška kartica: MicroSD