Brezplačna dostava nad 50€
14 Dnevno vračilo denarja
Svetovanje na 041 636 737
Akcija!

Avto-kamera XBLITZ GO SE Professional

Original price was: 129.99 €.Current price is: 109.89 €.

Xblitz GO SE se je avto kamera, ki dela ponoči prav tako kot med dnevom. Zahvaljujoč vgrajenim IR diodam ne boste razočarali, ko boste vozili tekom noči. Poleg tega je visoka kakovost snemanja zagotovljena z ločljivostjo Full HD, H.264 video kodek in širokokotnim objektivom 170°. Zahvaljujoč funkciji WDR, video posnetki ostanejo jasni in berljivi, ne glede na pogoje, tudi če je izpostavljenost previsoka.

Ni na zalogi

Šifra: 5902479670720 Kategorije: , ,

Opis

[FULL HD KAKOVOSTI]

Xblitz GO SE posnetki so v polni ločljivosti HD … To zagotavlja visoko kakovost posnetih videoposnetkov. Vedno ostanejo ostri in polni podrobnosti, ki vam omogoča, da bi našli vsak del informacij, ki jih potrebujete v posnetu. Zahvaljujoč dobrim posnetkom, se lahko počutite varneje.

[BERLJIV ZASLON]

ENOSTAVEN ZA GLEDANJE VIDEOPOSNETKOV …
Dvo-palični ekran avto kamere je berlji in vam omogoča, da gledate posnetke, tako v realnem času, kot tudi arhivirane video posnetke.

[8X IR DIODE]

VISOKOKAKOVOSTNI VIDEOPOSNETKI TUDI PRI SLABI RAZSVETLJAVI…
Kamera ima več moči, kar vam omogoča snemanje ponoči ali v primeru slabe svetlobe. Osem IR diod, nameščenih poleg objektiva fotoaparata, zagotavlja, da so videoposnetki vedno kakovostni, ne glede na svetlobne pogoje.

[SAMODEJNI ZAGON]

POSNEMI VEČ…
Fotoaparat je bil avtomatiziran za začetek in ustavitev snemanja brez motenj uporabnika (gonilnika). Po priključinju Xblitz GO SE  z vtičnico vžigalnika – snemanje poti se bo začelo po zagonu vozila in se bo končalo nekaj sekund po tem, ko je bilo izklopljeno.

[AVDIO SNEMANJE]

NE SAMO VIDEO…
Xblitz GO SE ima vgrajen mikrofon in zvočnik – tako da lahko posnamete in predvajate zvok iz notranjosti avtomobila, ki lahko služi kot dodaten dokaz prometne nesreče.
Funkcijo snemanja zvoka lahko preprosto izklopite iz menija kamere.

[G-SENZOR]

VARNE DATOTEKE …
Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Fotoaparat bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred izniče. Datoteke ne bodo prepisane, če se snemanje nadaljuje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot pogleda:
170 stopinj spredaj
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor:  SONY IMX323
Objektiv: 6G
Video format
.mp4
Zaslon:
1,5 palca
Napajanje: do 1,5 A
Samodejni zagon:
DA
UV filter:
DA
Zazanavanje gibanja:
DA
G-senzor: DA
Pomnilniška kartica: MicroSD